ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین سرلشکر موسوی: در صورت تکرار تجاوز پاسخ محکمی می‌دهیم اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت
سرخط خبرها

شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی

  • کد خبر: ۳۴۱۹۹۸
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی
وزیر خارجه آمریکا با حمایت از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درخواست‌هایی مبنی بر بازداشت و محاکمه او در ایران را «غیر قابل قبول» خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که مواضع و گزارش‌های جانبدارانه «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران در نهایت به مداخله نظامی متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان ختم شد و «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران تاکید دارد که تهران فعلا قصدی برای پذیرفتن او و بازرسی‌ها ندارد و روزنامه کیهان هم پیشتر در مطلبی گروسی را «جاسوس» اسرائیل خوانده و خواستار مجازات او شد، وزیر خارجه آمریکا به این تحولات واکنش نشان داد.

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «درخواست‌ها در ایران برای دستگیری و اعدام مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گروسی، غیرقابل قبول است و باید محکوم شود.»

او در ادامه نوشت: «ما از تلاش‌های حیاتی راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران حمایت می‌کنیم و از مدیرکل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خاطر فداکاری و حرفه‌ای‌گری‌شان تقدیر می‌کنیم. ما از ایران می‌خواهیم که ایمنی و امنیت پرسنل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را فراهم کند.»

سید عباس عراقچی در واکنش به اظهارات اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «مجلس ایران به توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رأی داده است، تا زمانی که ایمنی و امنیت فعالیت‌های هسته‌ای ما تضمین شود. این تصمیم نتیجه مستقیم نقش تأسف‌بار رافائل گروسی در پنهان‌کاری این واقعیت است که آژانس، یک دهه پیش، تمام مسائل گذشته را رسماً مختومه اعلام کرده بود. او با این اقدام مغرضانه، مستقیماً زمینه را برای تصویب قطعنامه‌ای با انگیزه سیاسی علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فراهم کرد، و همچنین حملات غیرقانونی اسرائیل و آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران را تسهیل نمود.»

همچنین «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه با تاکید بر اینکه رژیم عدم اشاعه در نتیجه اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا در غرب آسیا آسیب دیده است، اظهار داشت که گزارش جهت‌دار مدیرکل آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران، بهانه را برای حمله اسرائیل فراهم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->